Bel bij spoed: (Team Groen) 06 – 14 27 25 50

(Team Paars) 06 – 19 64 10 20

Welkom bij
Verloskundigenpraktijk Liva!

Verloskundige in Voorschoten gezocht?

Wil je graag de zorg en begeleiding van een verloskundige in Voorschoten inschakelen voor bij je zwangerschap? Dan staat Verloskundigenpraktijk Liva voor je klaar. De verloskundigen van onze verloskundigenpraktijk in Voorschoten adviseren vrouwen met een kinderwens, begeleiden vrouwen tijdens hun zwangerschap en bieden achteraf ook kraamzorg. Daarbij wordt altijd uitgegaan van jouw eigen kracht. Door jou te laten putten uit de kracht die je zelf hebt, zorgen we samen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor een veilig begin van het leven van jouw zoontje of dochtertje. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op door te bellen naar 071-5622264.

Afspraak maken bij Liva

Hoe kan een verloskundige te Voorschoten je begeleiden?

Stel jij en je partner hebben besloten dat jullie aan kinderen willen beginnen. Een verloskundige in Voorschoten kan je dan kinderwensconsult bieden en je adviseren over gezond zwanger worden. Als je in verwachting bent kunnen we vervolgens diverse controles voor je uitvoeren, echo’s laten maken en onderzoeken voor je doen. Ook kunnen onze verloskundigen te Voorschoten je bijvoorbeeld adviseren over een gezonde levensstijl en voedingspatroon. De 7 dagen na je bevalling (of langer mocht dat nodig blijken) kunnen onze verloskundigen te Voorschoten je vervolgens nog bijstaan in de kraamtijd met diverse controles en adviezen. Onze verloskundigenpraktijk in Voorschoten biedt dus daadwerkelijk complete zorg!

Over onze verloskundigenpraktijk in Voorschoten

Voor onze verloskundigenpraktijk in Voorschoten is niets zo belangrijk als de kwaliteit van de zorg die we aanbieden. Om die kwaliteit te waarborgen staan al onze verloskundigen te Voorschoten ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen dat door de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is opgesteld. Daarmee voldoen we aan verschillende kwaliteitseisen, werken we volgens de normen en richtlijnen van de beroepsgroep en zorgen we dat we altijd bijgeschoold blijven. Verloskundigenpraktijk Liva heeft naast een verloskundigenpraktijk in Voorschoten ook vestigingen in Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg (Zuid-Holland) en Zoeterwoude.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met onze verloskundigenpraktijk te Voorschoten om meer te weten te komen? Dan kun je bellen naar 071-5622264. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 11.00 uur. Op andere momenten kun je ons ook een e-mail sturen.

Contact
Verloskundigenpraktijk Liva

Bereikbaarheid
Verloskundigenpraktijk Liva


Team Groen: 
Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

1. Assistentes
Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 9.00 en 11.00 uur of assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl
Assistentes: 071-5622264

2. Mail
Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar
assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl

3. Spoednummer
Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer.

Team Groen:  06 – 14 27 25 50 
Team Paars:  06 – 19 64 10 20