Bel bij spoed: (Team Groen) 06 – 14 27 25 50

(Team Paars) 06 – 19 64 10 20

Welkom bij
Verloskundigenpraktijk Liva!

Verloskundige in Wassenaar gezocht?

Zou je graag zorg en begeleiding krijgen op het gebied van zwangerschap en ben je daarom op zoek naar een verloskundige in Wassenaar? Verloskundigenpraktijk Liva biedt complete zorg omtrent zwangerschappen. Onze verloskundigenpraktijk in Wassenaar begeleidt al vele jaren vrouwen die de wens hebben om zwanger te worden, vrouwen die al in verwachting zijn en vrouwen die net van hun kindje bevallen zijn. Met onze werkwijze stellen we jouw eigen kracht centraal en proberen we deze uit je te putten. We zijn zeer professioneel en betrouwbaar, maar hebben ook veel passie voor ons werk. In onze praktijk zal de verloskundige in Wassenaar samen met jou, als het ware in teamverband, zorgen voor een veilig begin van een nieuw leven. Bel gerust eens naar 071-5622264 als je meer wilt weten!

Afspraak maken bij Liva

Hoe kan een verloskundige in Wassenaar jou zorg bieden?

Onze verloskundigen in Wassenaar kunnen jou in alle fases van je zwangerschap begeleiden. Verloskundigenpraktijk Liva biedt namelijk complete zorg aan, wat betekent dat je voor alle diensten omtrent verloskunde bij ons terecht kunt. Zitten jij en je partner met een kinderwens? Dan zorgen wij ervoor dat je daar goed voorbereid aan kunt beginnen. Tijdens de zwangerschap zelf kunnen we diverse controles, onderzoeken en echo’s voor je uitvoeren in onze verloskundigenpraktijk in Wassenaar. Ook voorzien we je graag van advies. Verder kunnen we het verloop van de bevalling met je doornemen. De eerste zeven dagen (of meer indien nodig) staan onze verloskundigen in Wassenaar ook voor je klaar voor kraamzorg.

Over Verloskundigenpraktijk Liva

De verloskundigen in Wassenaar van Verloskundigenpraktijk Liva staan allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister dat door de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is opgesteld. Met dat register beoogt de KNOV kwaliteitseisen te hanteren voor verloskundigen in Nederland. Doordat onze verloskundigen in Wassenaar daar staan ingeschreven, voldoen zij aan die criteria. Kwaliteit van de zorg is voor onze verloskundigenpraktijk in Wassenaar zeer belangrijk en wij doen er dan ook alles aan om je deze te kunnen verzekeren.

Contact opnemen met onze verloskundigenpraktijk te Wassenaar!

Wil je meer weten over onze verloskundigenpraktijk in Wassenaar of een afspraak inplannen? Dan kun je op werkdagen van 09.00 tot 11.00 uur bellen naar 071-5622264. Een e-mail sturen is ook mogelijk. De verloskundigen in Wassenaar van Verloskundigenpraktijk Liva zien je graag tegemoet!

Contact
Verloskundigenpraktijk Liva

Bereikbaarheid
Verloskundigenpraktijk Liva


Team Groen: 
Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

1. Assistentes
Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 9.00 en 11.00 uur of assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl
Assistentes: 071-5622264

2. Mail
Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar
assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl

3. Spoednummer
Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer.

Team Groen:  06 – 14 27 25 50 
Team Paars:  06 – 19 64 10 20