Bel bij spoed: (Team Groen) 06 – 14 27 25 50

(Team Paars) 06 – 19 64 10 20

Welkom bij
Verloskundigenpraktijk Liva!

Verloskundige in Zoeterwoude gezocht?

Verloskundigenpraktijk Liva is een verloskundigenpraktijk in Zoeterwoude. Wil je graag zwanger worden? Ben je al zwanger en ben je op zoek naar advies en begeleiding voor tijdens je zwangerschap? Of ben je net bevallen en ben je op zoek naar kraamzorg? Voor al deze gevallen en meer staan onze verloskundigen in Zoeterwoude voor je klaar. Wij begeleiden namelijk vrouwen voor, tijdens en na hun zwangerschap. Onze verloskundigen in Zoeterwoude zijn professioneel en betrouwbaar. Ze houden van hun werk en die passie zie je bij hen terug. Door samen met jou te werken met de kracht die jij zelf bezit wordt er gewerkt aan een veilig begin van het leven van jouw dochtertje of zoontje. Ben je benieuwd naar wat onze verloskundigenpraktijk te Zoeterwoude voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 071-5622264.

Afspraak maken bij Liva

Wat kan een verloskundige in Zoeterwoude voor je doen?

Verloskundigenpraktijk Liva biedt een complete dienstverlening op het gebied van verloskunde. Bij onze verloskundigenpraktijk in Zoeterwoude kunt u terecht voor complete zorg, zowel voor, tijdens als na je zwangerschap. Vooraf kunnen we bijvoorbeeld je kinderwens met je doornemen en je daar consult over bieden. De periode voor de bevruchting is belangrijk en wij kunnen je daar op voorbereiden, voor een gezond zwangerschap. Tijdens je zwangerschap kunnen onze verloskundigen in Zoeterwoude controles en onderzoeken verrichten, echo’s maken en je adviseren over bijvoorbeeld je eetpatroon. Na je bevalling kunnen we je ook kraamzorg aanbieden. Een verloskundige te Zoeterwoude kan je dan voor zeven dagen bijstaan, of langer als dat nodig blijkt.

Over Verloskundigenpraktijk Liva

Verloskundigenpraktijk Liva heeft vestigingen op meerdere locaties. Naast een verloskundigenpraktijk in Zoeterwoude hebben we ook praktijken in Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg en Valkenburg (Zuid-Holland). Al onze verloskundigen in Zoeterwoude staan geregistreerd in het door de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) opgestelde kwaliteitsregister, om zo de kwaliteit van onze zorg te waarborgen.

Meer weten?

Ben je op zoek naar een verloskundigenpraktijk in Zoeterwoude en ben je geïnteresseerd in onze zorg? Bel dan eens naar 071-5622264 om meer informatie aan te vragen of om een afspraak met een van onze verloskundigen in Zoeterwoude in te plannen. Bellen kan op werkdagen van 09.00 tot 11.00 uur. Contact opnemen door een e-mail te sturen is ook mogelijk.

Contact
Verloskundigenpraktijk Liva

Bereikbaarheid
Verloskundigenpraktijk Liva


Team Groen: 
Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

1. Assistentes
Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 9.00 en 11.00 uur of assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl
Assistentes: 071-5622264

2. Mail
Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar
assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl

3. Spoednummer
Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer.

Team Groen:  06 – 14 27 25 50 
Team Paars:  06 – 19 64 10 20