Bel bij spoed: (Team Groen) 06 – 14 27 25 50

(Team Paars) 06 – 19 64 10 20

Welkom bij
Verloskundigepraktijk Liva!

Team Paars

Team Groen

Assistentes

Waarneming

Erna van de Bovenkamp

Verloskundige, praktijkhouder en basisechoscopist - anticonceptie

Na mijn middelbare schooltijd ben ik begonnen met de studie maatschappelijk werk. Na twee jaar won toch de liefde voor de verloskunde en in 2000 ben ik afgestudeerd aan de Rotterdamse opleiding tot verloskundige. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan als waarnemend verloskundige in onder andere Rotterdam en Den Haag. Het werken in een drukke, vaak onpersoonlijke  stad was niet wat ik zocht. Toen er in 2001 een plekje in Voorschoten vrij kwam hoefde ik daar niet lang over na te denken.

Na al die jaren is mijn missie nog steeds hetzelfde; tevreden ouders die met een goed gevoel kunnen terugkijken op hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd. De geboortes van onze 2 dochters hebben mijn gevoel hierin versterkt. Het werken in deze praktijk zorgt ervoor dat ik mijn vak met veel plezier en toewijding kan uitoefenen. In 2015 heb ik de opleiding tot echoscopiste afgerond. En hoewel ik dit gedeelte van de verloskunde reuze interessant vind, ligt mijn hart toch echt nog bij het werk aan het bed. Ondanks dat er veel is veranderd in de verloskunde in de jaren, vind ik het nog steeds een voorrecht om mensen te mogen begeleiden tijdens één van de belangrijkste gebeurtenissen in hun leven precies zoals ik dat dat in 2000 voor ogen had.
BIG: 19052886603

Jori Vermeiden

Verloskundige, praktijkhouder en echoscopist

‘In het verleden heb ik gewerkt als verpleegkundige in een gespecialiseerd wondcentrum in het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp. Echter na mijn verpleegkunde opleiding was er geen twijfel mogelijk: ik wilde verder leren om verloskundige te worden! Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Verloskunde Academie in Rotterdam. Na anderhalf jaar waarnemen was het al snel duidelijk dat mijn hart bij Liva ligt. Het is een praktijk die veel persoonlijke aandacht en tijd aan haar cliënten geeft. Vanaf januari 2014 ben ik geassocieerd met de maatschap.In 2016 ben ik moeder geworden van twee dochters (tweeling).

Naast mijn liefde voor de verloskunde heb ik een nieuwe passie ontdekt; echoscopie. Ik ben gediplomeerd echoscopist. Je kan mij dus tegenkomen tijdens het echospreekuur! Verder geef ik een aantal keer per jaar trainingen ‘acute verloskunde’ in onze regio.

Ik werk met veel plezier en heb veel passie voor mijn beroep. Ik vind het belangrijk om een zwangere vrouw en haar omgeving centraal te zetten in de zorg die wij verlenen. Het is geweldig om iemand te mogen begeleiden in zo’n bijzonder moment in het leven!
BIG: 89909984803

Nynke Hussem

Verloskundige - Studentenbegeleider

Hallo, ik ben Nynke Hussem. Ik ben opgegroeid in Zevenaar, in Gelderland. Op mijn 12e wist ik al dat ik later graag verloskundige wilde worden. Na mijn middelbare school ben ik meteen begonnen op de verloskundigenopleiding in Kerkrade, waar ik in 1999 ben afgestudeerd. Ik heb in mijn eigen praktijk gewerkt en in het Martini Ziekenhuis in Groningen. Daarna heb ik in Maleisië en Australië gewoond en een tijdje niet gewerkt.

Sinds 2016 woon ik in Voorschoten, samen met mijn man en drie zoons. En nu ben ik weer werkzaam als verloskundige. Mijn hart ligt bij het begeleiden van vrouwen en hun partner tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraambed. Ik hoop dat ik mag bijdragen aan deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Hiernaast ben ik assessor op de verloskunde academie Rotterdam, hier beoordeel ik of verloskundigen in opleiding klaar zijn voor het vak.
BIG: 19050134803

 

 

Margot Rovers

Verloskundige

Ik ben Margot Rovers. Al op jonge leeftijd keek ik graag naar programma’s op televisie die te maken hadden met thema’s rondom de geboorte, mijn favoriet was het programma ‘de bevalling’. Sindsdien weet ik dat ik verloskundige wilde worden. In april 2019 was het moment daar en kreeg ik de titel verloskundige.

Ik ben opgegroeid in Katwijk en ik ben op dit moment woonachtig in Leiden, samen met mijn partner. Ik heb de verloskunde opleiding gevolgd in Groningen, waarna ik de mogelijkheid kreeg om bij Liva te mogen werken. Het laatste deel van 2020 heb ik bij een andere praktijk waargenomen, maar vanaf 1 januari 2021 ben ik weer werkzaam bij Liva team groen.

Ik vind het heel bijzonder om betrokken te mogen zijn bij het proces van zwangerschap, geboorte en in de kraamtijd, om een band met jullie op te bouwen en jullie te mogen ondersteunen tijdens deze leuke, emotionele en bijzondere gebeurtenissen in jullie leven.

BIG: 99925698203