Bel bij spoed: (Team Groen) 06 – 14 27 25 50

(Team Paars) 06 – 19 64 10 20

Welkom bij
Verloskundigenpraktijk Liva!

Team Paars

Team Groen

Assistentes

Waarneming

Patricia Höcker

Verloskundige & praktijkhouder - Anticonceptie, studentenbegeleider

Mijn naam is Patricia Höcker en ik ben inmiddels al meer dan de helft van mijn leven verloskundige. In al die jaren is er heel wat veranderd in de zorg rondom zwangerschap en geboorte. Het meeste ten goede!  Er zijn meer regels, richtlijnen en protocollen gekomen, er is meer bekend over wat je het beste kunt doen in bepaalde situaties. De techniek heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt die we kunnen gebruiken om een zwangerschap beter te controleren.

Ook verwachtingen en ongerustheden worden meer benoemd en zijn we als verloskundige meer coach dan medicus geworden. Gelukkig gaat het nu meer om jullie welzijn en dat er keuzes gemaakt worden die bij jullie passen. Het begeleiden van (aanstaande) ouders hierbij tijdens zwangerschap, geboorte en de eerste week daarna vind ik nog steeds het mooiste wat er is. Het blijft een wonderlijk proces die iedereen op zijn eigen manier beleeft en ervaart. Het is mooi om mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten daar waar er behoefte aan is. Vooral vind ik het belangrijk dat men ‘tevreden’ zwanger kan zijn en vertrouwen krijgt in eigen kunnen; dat je kan en mag bevallen zoals je dat wenst. Gezonde en tevreden ouders en kinderen is mijn doel.

Samen met mijn man en zoon woon ik in Leiden, Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook actief voor de verloskunde op regionaal niveau en ben ik secretaris van de deelnemersvereniging van ons beroepspensioenfonds.
BIG:19026033703

Kyra Vallinga

Verloskundige & praktijkhouder - Studentenbegeleider, social media expert

Mijn naam is Kyra Vallinga en ik ben opgegroeid in Landgraaf (Zuid-Limburg). Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Mijn zusje is tijdens onze kinderjaren dan ook regelmatig “bevallen” van onze babyborn. In 2014 heb ik mijn diploma behaald aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Direct na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan in Kollum (Friesland). Hier heb ik veel ervaring opgedaan met thuisbevallingen. Na een half jaar ben ik terecht gekomen in de regio Leidschendam/Voorburg/Den Haag. In deze periode heb ik nog kort in Zuid-Limburg gewerkt.

In 2015 ben ik definitief verhuisd naar de randstad met mijn hond Morris. Na een tijdje in de regio gewerkt te hebben kwam ik in juni 2016 terecht bij Liva. De persoonlijke zorg, diversiteit in het gebied en fijne collega’s in het werkveld hebben mij doen besluiten om bij Liva te blijven werken. Nu werk ik hier alweer een aantal jaar met veel plezier. Ik wil as Verloskundige graag een steun in de rug zijn voor de zwangere en haar partner. Ik ga ervoor om jullie een positieve ervaring mee te geven zodat je hier later met trots opkan worden teruggekeken. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!
BIG: 99919195503

Hanneke de Mooij

Waarnemend verloskundige

Mijn naam is Hanneke de Mooij, 22 jaar oud en ik woon in Rijnsburg.
Al sinds ik klein ben droom ik ervan om dit mooie beroep te mogen uitvoeren. En sinds de zomer 2021 mag ik mij officieel verloskundige noemen!
Het proces vanaf het begin van de zwangerschap tot de bevalling en de kraamweek blijft me verwonderen. Ik voel me bevoorrecht dat ik hier steeds opnieuw deel vanuit mag maken! Ik geniet ervan om vrouwen (en hun partners!) te begeleiden in dit bijzondere proces en ik heb er zin in om in mijn geboortedorp aan de slag te mogen gaan 🙂
BIG: 19929781703