Team Paars

Team Groen

Assistentes

Waarneming

Patricia Höcker

Verloskundige & praktijkhouder - Anticonceptie, studentenbegeleider

Mijn naam is Patricia Höcker en ik ben inmiddels al meer dan de helft van mijn leven verloskundige. In al die jaren is er heel wat veranderd in de zorg rondom zwangerschap en geboorte. Het meeste ten goede!  Er zijn meer regels, richtlijnen en protocollen gekomen, er is meer bekend over wat je het beste kunt doen in bepaalde situaties. De techniek heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt die we kunnen gebruiken om een zwangerschap beter te controleren.

Ook verwachtingen en ongerustheden worden meer benoemd en zijn we als verloskundige meer coach dan medicus geworden. Gelukkig gaat het nu meer om jullie welzijn en dat er keuzes gemaakt worden die bij jullie passen. Het begeleiden van (aanstaande) ouders hierbij tijdens zwangerschap, geboorte en de eerste week daarna vind ik nog steeds het mooiste wat er is. Het blijft een wonderlijk proces die iedereen op zijn eigen manier beleeft en ervaart. Het is mooi om mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten daar waar er behoefte aan is. Vooral vind ik het belangrijk dat men ’tevreden’ zwanger kan zijn en vertrouwen krijgt in eigen kunnen; dat je kan en mag bevallen zoals je dat wenst. Gezonde en tevreden ouders en kinderen is mijn doel.

Samen met mijn man en zoon woon ik in Leiden, Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook actief voor de verloskunde op regionaal niveau en ben ik secretaris van de deelnemersvereniging van ons beroepspensioenfonds.
BIG:19026033703

Kyra Vallinga

Verloskundige & praktijkhouder - Studentenbegeleider, social media expert

Mijn naam is Kyra Vallinga en ik ben op opgegroeid in Landgraaf (Zuid-Limburg). Al vanaf jongs af aan wilde ik verloskundige worden. In 2014 werd deze droom werkelijkheid. Na mijn afstuderen heb ik door het hele land gewerkt. In 2015 heeft de liefde voor het vak mij doen verhuizen naar de randstad. In 2016 begon ik met werken voor Liva. De persoonlijke zorg, diversiteit in het werkgebied en fijne collega’s bleken een goede match. In 2021 ben ik geassocieerd met de maatschap en daarmee dus praktijkhouder samen met Patricia, Jori en Erna.  

Ik geloof in de kracht van de vrouw en haar lichaam. Autonomie van de zwangere speelt hierbij een belangrijke rol. Ik ga graag samen met jou/jullie op zoek naar waar ik ondersteuning kan bieden en kan helpen in het vertrouwen in jouw eigen kunnen. Elke bevalling is bijzonder, thuis, in het ziekenhuis, met of zonder pijnstilling. Het belangrijkste hierbij vind ik dat jij je prettig voelt bij de gemaakte keuzes. Ik ga ervoor om jullie een positieve ervaring mee te geven zodat je hier later met trots op kan terugkijken.  

En wisten jullie dat ik ook wel “de Liva badmeester” word genoemd? Wil je weten waarom? Vraag het mij op de controle!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

BIG: 99919195503

Liliane Lomartire

Verloskundige & echoscopist

Mijn naam is Liliane Lomartire en ik woon samen met mijn vriend in Leidschendam. Hier ben ik tevens geboren en getogen. In 2015 heb ik de opleiding voor verloskunde in Rotterdam afgerond en is mijn droom om te werken als verloskundige uitgekomen. Ik ben dankbaar dat ik van mijn passie mijn werk heb mogen maken. Het gehele proces, van prille zwangerschap tot en met de geboorte en de kraamtijd, van dichtbij mogen begeleiden is iets waar ik nog steeds iedere dag enthousiast van word en mij keer op keer blijft verwonderen! Samen met (aanstaande) ouders denk ik graag mee in jullie wensen en verwachtingen, zodat er positief terug gekeken kan worden op één van de mooiste periodes in een mensenleven!

Daarnaast heb ik in begin 2017 ook de opleiding tot echoscopiste afgerond. Een mooie aanvulling op het vak en waarbij iedere echo uniek is en blijft! 

BIG: 99920072703

Hanneke de Mooij

Verloskundige

Mijn naam is Hanneke de Mooij, 22 jaar oud en ik woon in Rijnsburg.
Al sinds ik klein ben droom ik ervan om dit mooie beroep te mogen uitvoeren. En sinds de zomer 2021 mag ik mij officieel verloskundige noemen!
Het proces vanaf het begin van de zwangerschap tot de bevalling en de kraamweek blijft me verwonderen. Ik voel me bevoorrecht dat ik hier steeds opnieuw deel vanuit mag maken! Ik geniet ervan om vrouwen (en hun partners!) te begeleiden in dit bijzondere proces en ik heb er zin in om in mijn geboortedorp aan de slag te mogen gaan 🙂
BIG: 19929781703
In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

Team Groen: Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Kleine teams
✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen