Welkom bij
Verloskundigenpraktijk Liva!

Nacontrole

Ongeveer zes weken na je bevalling ben je welkom voor een nacontrole. Tijdens dit gesprek komen de volgende onderwerpen aan bod: jouw herstel, beleving van zwangerschap en bevalling, gezondheid van je baby en anticonceptie. Pas na dit gesprek wordt de verloskundigezorg volledig afgesloten. Het is handig om bij de verloskundige op controle te komen die je bevalling heeft begeleid. Soms heb je nog vragen over je bevalling en dan kun je deze aan haar stellen. Neem contact op met de assistente voor het maken van een afspraak.

Tijdens deze laatste controle zal de verloskundige advies geven voor een eventuele volgende zwangerschap en bevalling. Volgens de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereemkomst (WGBO) is het verplicht om je gegevens 15 jaar te bewaren. Mocht je dus ooit je gegevens nodig hebben dan kun je contact opnemen met onze assistente.

In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg, Zoeterwoude en Leiden.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

  • Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 8.00 en 12.00 uur op assistente@livageboortezorg.nl of 071-5622264
  • Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl
  • Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer  071 204 0467
Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen