Welkom bij
Verloskundigenpraktijk Liva!

Anticonceptie

​Bij ons kun je terecht voor informatie over anticonceptie. Na de bevalling duurt het even voordat je cyclus weer op gang is. Dit is onder andere afhankelijk van de voeding die je de baby geeft. Ondanks dat je misschien nog geen menstruatie hebt gehad na je bevalling ben je meestal wel vruchtbaar.

 

De verloskundigen van Liva zijn opgeleid om je voor te lichten over anticonceptie en eventueel een recept hiervoor uit te schrijven. Meer informatie over anticonceptie en soorten anticonceptie is te lezen op deverloskundige.nl en anticonceptie.nl

 

Wij hebben een samenwerking met Verloskundigcentrum de Poort. Daar kan een spiraal of implanon geplaatst worden. Zes weken na het plaatsen van een spiraal wordt altijd een echo ter controle gemaakt. Meer informatie en tarieven zijn te vinden op de website van Verloskundig Centrum de Poort.

 

In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg, Zoeterwoude en Leiden.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

  • Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 8.00 en 12.00 uur op assistente@livageboortezorg.nl of 071-5622264
  • Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl
  • Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer  071 204 0467
Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen