Welkom bij
Verloskundigenpraktijk Liva!

Consultatiebureau

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), ook bekend als het consultatiebureau, neemt de zorg van ons over na de kraamweek. Het is een plek in de buurt waar je terecht kunt voor advies en ondersteuning over opvoeden, opgroeien en gezondheid.

Het CJG neemt rond de tweede week na je bevalling contact met je op voor een eerste afspraak. De eerste afspraak is bij jouw thuis. De verpleegkundige van het CJG zal tijdens het huisbezoek uitleg geven over hoe het systeem werkt en wanneer je afspraken zijn op het consultatiebureau. Mocht je voor die tijd vragen hebben dan kun je zelf contact met ze opnemen.

Als de baby ongeveer een maand oud is, is de eerste afspraak op het consultatiebureau bij de jeugdarts. In het eerste jaar kom je regelmatig op het consultatiebureau. Zij verzorgen ook het Rijksvaccinatieprogramma.

Meer informatie over het CJG kun je lezen op de website van het CJG:

In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg, Zoeterwoude en Leiden.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

  • Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 8.00 en 12.00 uur op assistente@livageboortezorg.nl of 071-5622264
  • Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl
  • Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer  071 204 0467
Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen