Welkom bij
Verloskundigenpraktijk Liva!

Onze partners

 

Bij Echopraktijk Liva kan je terecht voor het maken van pretecho’s, o.a. een vroege echo, geslachtsbepaling of 3D/4D echo. Echopraktijk Liva heeft 2 locaties: Voorschoten en Rijnsburg. Beide locaties zitten in onze verloskundigenpraktijk.

Big Ben Kids International Childcare.

In Verloskundig Samenwerkingsverband Leiderdorp (VSV Leiderdorp) zijn wij ook hard aan het werk aan verbetering van de samenwerking en Integrale Verloskundige Zorg. Dit VSV sluit aan bij werkgroepen van VSV Leiden. Door het ontwikkelen van zorgpaden verbeteren wij de kwaliteit van zorg die zwangeren in onze regio krijgen.

LEO bundelt de krachten van 12 verloskundigenpraktijken in de regio Leiden, Duin- en Bollenstreek en Alphen aan den Rijn en is hierdoor in staat de beste zorg te bieden op het gebied van preconceptie, anticonceptie, zwangerschap, echoscopie, bevalling en nazorg. 

In Verloskundig Samenwerkingverband Leiden (VSV Leiden) wordt hard gewerkt aan ‘Integrale Verloskundige Zorg VSV Leiden’. Dit is de afgelopen jaren gedaan in de vorm van de INCAS-2 studie. Dit is een groot project waarin de continuïteit van zorg om de zwangere heen wordt aangepast. Zo krijgt de cliënt haar geboortezorg inhoudelijk, uniform en veilig aangeboden, terwijl de verschillende partijen ieder hun eigen identiteit kunnen behouden binnen deze uitzonderlijke samenwerking.

Vanuit deze studie zijn er een aantal veranderingen gekomen:

  • Basiszorgpad voor zwangeren: of je nou bij de verloskundige loopt of bij de gynaecoloog, de basis blijft hetzelfde. Dit zorgpad wordt aangepast op de individuele situatie van de zwangere.
  • Gezamenlijke voorlichting: de voorlichting in de zwangerschap vindt regionaal uniform plaats, dicht in de buurt van de zwangeren. 
  • Geboortemail: de geboortemail is een regionale wekelijkse informatieve mail voor zwangeren die het basiszorgpad aanvult. 

 

In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg, Zoeterwoude en Leiden.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

  • Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 8.00 en 12.00 uur op assistente@livageboortezorg.nl of 071-5622264
  • Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl
  • Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer  071 204 0467
Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen