Team Paars

Team Groen

Assistentes

Waarneming

Jantine de Zwijger

Praktijkassistente

Ik ben Jantine, getrouwd met Jan en we hebben drie, inmiddels volwassen zonen. Sinds 1981 ben ik kraamverzorgster en ik heb zeven jaar volledig gewerkt. Na de komst van de eerste twee kinderen ben ik 50% gaan werken. Dat hield in: acht dagen (een volledige kraamtijd) werken en twee weken vrij. Sinds de komst van onze derde zoon werk ik alleen nog bij thuisbevallingen ’s avonds, ’s nachts en in het weekend.

Toen de kinderen groot werden ben ik op zoek gegaan naar werk met regelmatige werktijden onder schooltijd. Zo ben ik in 2003 terecht gekomen bij Verloskundigenpraktijk Astarte, als praktijkassistente. Na de fusie met Verloskundigenpraktijk de Witte Uil, in 2010, werd ik assistent van Verloskundigenpraktijk Liva. Het contact met alle verloskundigen is prettig en ik ga nog steeds met veel plezier naar mijn werk.

Leonie Duindam

Praktijkassistente

Mijn naam is Leonie Duindam en vanaf september 2020 werk ik als praktijkassistente bij Verloskundigenpraktijk Liva. Ik ben getrouwd en woonachtig in Den Haag (Leidschenveen). Hier woon ik met mijn man Jeroen en onze drie kids. Met 2 jongens (Casper 12, Fabian 5 jaar) en 1 dochter (Babette 9 jaar) is het bij ons thuis altijd een gezellige drukke boel.
De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest in de reisbranche. Door een reorganisatie ben ik vorig jaar mijn baan kwijtgeraakt. Gelukkig probeer ik altijd alle kansen aan te grijpen en kan ik niet goed tegen stil zitten en ben ik al snel aan een nieuwe opleiding begonnen. In juli 2020 heb ik met trots mijn diploma voor medisch secretaresse behaald.
Ik vul mijn vrije tijd graag met mijn twee eigen bedrijven in kinderkleding en cosmetica. Gelukkig blijft er daarnaast ook nog genoeg tijd over om leuke dingen te doen met mijn gezin en lekker te wandelen.
Op maandag en dinsdag ben ik van 08.00 tot 12.00 uur aanwezig op de praktijk en wie weet hebben we elkaar binnenkort aan de lijn.

In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

Team Groen: Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Kleine teams
✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen