Team Paars

Team Groen

Assistentes

Waarneming

Erna van de Bovenkamp

Verloskundige, praktijkhouder en basisechoscopist - anticonceptie

Na mijn middelbare schooltijd ben ik begonnen met de studie maatschappelijk werk. Na twee jaar won toch de liefde voor de verloskunde en in 2000 ben ik afgestudeerd aan de Rotterdamse opleiding tot verloskundige. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan als waarnemend verloskundige in onder andere Rotterdam en Den Haag. Het werken in een drukke, vaak onpersoonlijke  stad was niet wat ik zocht. Toen er in 2001 een plekje in Voorschoten vrij kwam hoefde ik daar niet lang over na te denken.

Na al die jaren is mijn missie nog steeds hetzelfde; tevreden ouders die met een goed gevoel kunnen terugkijken op hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd. De geboortes van onze 2 dochters hebben mijn gevoel hierin versterkt. Het werken in deze praktijk zorgt ervoor dat ik mijn vak met veel plezier en toewijding kan uitoefenen. In 2015 heb ik de opleiding tot echoscopiste afgerond. En hoewel ik dit gedeelte van de verloskunde reuze interessant vind, ligt mijn hart toch echt nog bij het werk aan het bed. Ondanks dat er veel is veranderd in de verloskunde in de jaren, vind ik het nog steeds een voorrecht om mensen te mogen begeleiden tijdens één van de belangrijkste gebeurtenissen in hun leven precies zoals ik dat dat in 2000 voor ogen had.
BIG: 19052886603

Jori van Zon - Vermeiden

Verloskundige, praktijkhouder en echoscopist

‘In het verleden heb ik gewerkt als verpleegkundige in een gespecialiseerd wondcentrum in het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp. Echter na mijn verpleegkunde opleiding was er geen twijfel mogelijk: ik wilde verder leren om verloskundige te worden! Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Verloskunde Academie in Rotterdam. Na anderhalf jaar waarnemen was het al snel duidelijk dat mijn hart bij Liva ligt. Het is een praktijk die veel persoonlijke aandacht en tijd aan haar cliënten geeft. Vanaf januari 2014 ben ik geassocieerd met de maatschap.In 2016 ben ik moeder geworden van twee dochters (tweeling).

Naast mijn liefde voor de verloskunde heb ik een nieuwe passie ontdekt; echoscopie. Ik ben gediplomeerd echoscopist. Je kan mij dus tegenkomen tijdens het echospreekuur! Verder geef ik een aantal keer per jaar trainingen ‘acute verloskunde’ in onze regio.

Ik werk met veel plezier en heb veel passie voor mijn beroep. Ik vind het belangrijk om een zwangere vrouw en haar omgeving centraal te zetten in de zorg die wij verlenen. Het is geweldig om iemand te mogen begeleiden in zo’n bijzonder moment in het leven!
BIG: 89909984803

Nynke Hussem

Verloskundige - Studentenbegeleider

Hallo, ik ben Nynke Hussem. Ik ben opgegroeid in Zevenaar, in Gelderland. Op mijn 12e wist ik al dat ik later graag verloskundige wilde worden. Na mijn middelbare school ben ik meteen begonnen op de verloskundigenopleiding in Kerkrade, waar ik in 1999 ben afgestudeerd. Ik heb in mijn eigen praktijk gewerkt en in het Martini Ziekenhuis in Groningen. Daarna heb ik in Maleisië en Australië gewoond en een tijdje niet gewerkt.

Sinds 2016 woon ik in Voorschoten, samen met mijn man en drie zoons. En nu ben ik weer werkzaam als verloskundige. Mijn hart ligt bij het begeleiden van vrouwen en hun partner tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraambed. Ik hoop dat ik mag bijdragen aan deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Hiernaast ben ik assessor op de verloskunde academie Rotterdam, hier beoordeel ik of verloskundigen in opleiding klaar zijn voor het vak.
BIG: 19050134803

 

 

Froukje van der Sar

Verloskundige

Mijn naam is Froukje van der Sar. Al sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door de zwangerschap en geboorte. Daarnaast heb ik ook veel interesse in dieren en de natuur, daarom verhuisde ik na de middelbare school naar Leiden voor de opleiding Biologie. Maar na mijn afstuderen en in mijn werk miste ik voldoening. Daarom ben ik alsnog achter mijn droom aangegaan om verloskundige te worden. Ik ben ontzettend blij met deze carrièreswitch en trots dat ik mijzelf nu verloskundige mag noemen. Het begeleiden van vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd vind ik bijzonder en een eer om bij te mogen zijn. Vanaf oktober begin ik als waarneemster bij Liva. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en jullie te mogen begeleiden tijdens dit unieke moment in jullie leven. Ik vind het daarbij belangrijk om zoveel mogelijk aandacht te besteden aan jullie wensen, je te helpen vertrouwen op je lijf en de fysiologie. Daarmee streef ik ernaar dat jij en je partner goed kunnen terugkijken op deze bijzondere tijd.

In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

Team Groen: Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Kleine teams
✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen