Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude

02 03 04 05 06 07 00

Verloskundige Katwijk | Verloskundigenpraktijk Liva

Woon je in de omgeving van Katwijk, Zuid-Holland en ben je nog op zoek naar een fijne verloskundigenpraktijk in Katwijk die je voor de zwangerschap, tijdens en na de zwangerschap begeleidt? Dan ben je bij verloskundigenpraktijk Liva op het juiste adres aanbeland! Wij gaan als passievolle verloskundigen uit van jouw kracht. Juist omdat wij zo veel passie hebben voor ons vak, professioneel en betrouwbaar zijn, kunnen we samen als team werken aan een veilig begin van een nieuw leven.

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Bel dan doordeweeks tussen 9.00 en 11.00 naar onze assistente! Zij zal al je prangende vragen beantwoorden.

Wat kan we als verloskundigenpraktijk in de regio Katwijk voor u betekenen?

Verloskundigenpraktijk Liva in de buurt van Katwijk is een complete praktijk. Je kunt namelijk niet alleen bij ons terecht als je zwanger bent en ter controle bij ons langs komt, maar ook als je een kinderwens hebt. Als je een kinderwens hebt kunnen we de wens met je doornemen en je voorbereiden op een eventuele zwangerschap. Ben je al zwanger? Dan kom je bij ons langs voor de controle echo’s en allerlei testen. Ook na de bevalling blijven we met elkaar in contact, mocht die wens er zijn.

Over verloskundigenpraktijk Liva

Verloskundigenpraktijk Liva is een praktijk met meerdere locaties. Vrouwen die in de omgeving van Katwijk wonen kunnen bij ons terecht in Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude. Zorg staat bij ons hoog in het vaandel, alle verloskundigen van onze praktijk staan dan ook geregistreerd in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dit houdt simpelweg in dat wij voldoen aan de eisen van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Naast zorg, staat opleiding ook erg hoog in het vaandel bij ons. We vinden het heel erg belangrijk om in onze toekomstige collega’s te investeren. Daarom werken we samen met de Verloskunde Academie Rotterdam en de Verloskunde Academie Amsterdam. Wij vinden het fijn om samen te werken met onze toekomstige collega’s, maar ook zwangere vrouwen die onder onze begeleiding staan waarderen de extra zorg die ze ontvangen van een verloskundige in opleiding.

Contact met verloskundigenpraktijk Liva

Wil je je inschrijven bij verloskundigenpraktijk Liva, die je in de omgeving van Katwijk kan begeleiden voor, tijdens en na je zwangerschap? Of wil je liever eerst wat meer informatie aanvragen over deze praktijk voordat je een beslissing neemt? Neem dan gerust contact op met onze assistente! Zij is iedere werkdag tussen 9.00 en 11.00 telefonisch bereikbaar op het nummer 071-5622264. Mail je de assistente liever? Dat is ook goed! Dan hoor je zo spoedig mogelijk van ons.

 

Contact opnemen