Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude

02 03 04 05 06 07 00

Verloskundige in Rijnsburg gezocht?

Zoek je naar een verloskundigenpraktijk in Rijnsburg? Dan ben je bij Verloskundigenpraktijk Liva aan het juiste adres! Onze verloskundigen te Rijnsburg bieden zorg en begeleiding aan voor vrouwen die graag zwanger willen worden, dat al zijn of die net zijn bevallen. Al onze verloskundigen in Rijnsburg zijn zeer professioneel. Ze houden van hun werk en je kunt hen volledig vertrouwen. Tijdens hun begeleiding gaan ze uit van de kracht die jij zelf in je hebt. Zo wordt, als team, gewerkt aan een veilig begin van een heel nieuw leven. Zou je graag meer willen weten over wat we voor je kunnen betekenen? Dan kun je bellen naar 071-5622264 om meer informatie aan te vragen of een afspraak te maken.

Wat kan een verloskundige te Rijnsburg voor je betekenen?

In onze verloskundigenpraktijk in Rijnsburg kunnen we je met alles helpen op het gebied van verloskunde. Onze verloskundigen in Rijnsburg bieden namelijk zorg en begeleiding aan vrouwen die graag zwanger willen worden, aan vrouwen die al in hun zwangerschapsperiode zitten en aan vrouwen die net bevallen zijn. Wij bieden complete zorg. Heb je een kinderwens? Onze verloskundigen in Rijnsburg kunnen je dan goed op het zwangerschap voorbereiden. Tijdens de zwangerschap kunnen we verschillende testjes voor je uitvoeren en over zaken adviseren. Eenmaal bevallen kan onze verloskundigenpraktijk in Rijnsburg je ook bijstaan tijdens de kraamperiode.

Over Verloskundigenpraktijk Liva

Verloskundigenpraktijk Liva heeft naast een verloskundigenpraktijk in Rijnsburg ook locaties in Zoeterwoude, Voorschoten, Wassenaar en Valkenburg (Zuid-Holland). Omdat we je de beste zorg willen aanbieden en kwaliteit boven alles stellen, zijn al onze verloskundigen in Rijnsburg geregistreerd. Omdat we geregistreerd staan in het kwaliteitsregister voor verloskundigen voldoen we aan alle kwaliteitseisen die de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) aan verloskundigen stelt.

Maak een afspraak met onze verloskundigenpraktijk te Rijnsburg!

Ben je geïnteresseerd in de zorg die onze verloskundigen in Rijnsburg je kunnen bieden? Informeer dan gerust eens verder, of maak meteen een afspraak! Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 071-5622264. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 11.00 uur. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen.

Contact opnemen