Verloskundige in Rijnsburg gezocht?

Zoek je naar een verloskundigenpraktijk in Rijnsburg? Dan ben je bij Verloskundigenpraktijk Liva aan het juiste adres! Onze verloskundigen te Rijnsburg bieden zorg en begeleiding aan voor vrouwen die graag zwanger willen worden, dat al zijn of die net zijn bevallen. Al onze verloskundigen in Rijnsburg zijn zeer professioneel. Ze houden van hun werk en je kunt hen volledig vertrouwen. Tijdens hun begeleiding gaan ze uit van de kracht die jij zelf in je hebt. Zo wordt, als team, gewerkt aan een veilig begin van een heel nieuw leven. Zou je graag meer willen weten over wat we voor je kunnen betekenen? Dan kun je bellen naar 071-5622264 om meer informatie aan te vragen of een afspraak te maken.

Afspraak maken bij Liva

Wat kan een verloskundige te Rijnsburg voor je betekenen?

In onze verloskundigenpraktijk in Rijnsburg kunnen we je met alles helpen op het gebied van verloskunde. Onze verloskundigen in Rijnsburg bieden namelijk zorg en begeleiding aan vrouwen die graag zwanger willen worden, aan vrouwen die al in hun zwangerschapsperiode zitten en aan vrouwen die net bevallen zijn. Wij bieden complete zorg. Heb je een kinderwens? Onze verloskundigen in Rijnsburg kunnen je dan goed op het zwangerschap voorbereiden. Tijdens de zwangerschap kunnen we verschillende testjes voor je uitvoeren en over zaken adviseren. Eenmaal bevallen kan onze verloskundigenpraktijk in Rijnsburg je ook bijstaan tijdens de kraamperiode.

Over Verloskundigenpraktijk Liva

Verloskundigenpraktijk Liva heeft naast een verloskundigenpraktijk in Rijnsburg ook locaties in Zoeterwoude, Voorschoten, Wassenaar en Valkenburg (Zuid-Holland). Omdat we je de beste zorg willen aanbieden en kwaliteit boven alles stellen, zijn al onze verloskundigen in Rijnsburg geregistreerd. Omdat we geregistreerd staan in het kwaliteitsregister voor verloskundigen voldoen we aan alle kwaliteitseisen die de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) aan verloskundigen stelt.

Maak een afspraak met onze verloskundigenpraktijk te Rijnsburg!

Ben je geïnteresseerd in de zorg die onze verloskundigen in Rijnsburg je kunnen bieden? Informeer dan gerust eens verder, of maak meteen een afspraak! Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 071-5622264. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 11.00 uur. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen.

Contact
Verloskundigenpraktijk Liva

Bereikbaarheid
Verloskundigenpraktijk Liva


Team Groen: 
Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

1. Assistentes
Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 9.00 en 11.00 uur of assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl
Assistentes: 071-5622264

2. Mail
Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar
assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl

3. Spoednummer
Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer.

Team Groen:  06 – 14 27 25 50 
Team Paars:  06 – 19 64 10 20

In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

Team Groen: Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Kleine teams
✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen