Verloskundige in Valkenburg, Zuid-Holland gezocht?

Ben je op zoek naar een verloskundige in Valkenburg, Zuid-Holland? Maak dan kennis met Verloskundigenpraktijk Liva! Wij zijn een verloskundigenpraktijk te Valkenburg. In onze praktijk begeleiden we vrouwen die een kinderwens hebben, die al zwanger zijn en bieden we zorg bij de bevalling en de kraamtijd. Als verloskundige te Valkenburg gaan we uit van jouw kracht. Doordat wij professioneel te werk gaan, betrouwbaar zijn en vol passie zitten kunnen we met elkaar werken aan een veilig begin van een nieuw leven. Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons dan gerust eens op 071-5622264 om verder te informeren!

Afspraak maken bij Liva

Wat kunnen we als verloskundige te Valkenburg voor je betekenen?

Verloskundigenpraktijk Liva is een zeer complete verloskundigenpraktijk te Valkenburg. Bij ons kun je terecht voor complete zorg. Wij bieden namelijk alle soorten diensten op het gebied van verloskunde aan en begeleiden zwangere vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap. Wil je graag kinderen? Dan kunnen we de kinderwens met je doornemen en je als verloskundige in Valkenburg goed voorbereiden. Zit je al in je zwangerschap? Dan kunnen we je begeleiden door middel van testjes en adviezen. Ook het verloop van de bevalling zelf kunnen we met je bespreken. Om de zorg van onze verloskundigenpraktijk te Valkenburg compleet te maken kunnen we je ook zorg aanbieden in de kraamtijd.

Over Verloskundigenpraktijk Liva

Verloskundigenpraktijk Liva is een verloskundigenpraktijk te Valkenburg (Zuid-Holland). Ook hebben wij vestigingen in Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg en Zoeterwoude. Verloskundigenpraktijk Liva heeft de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan. Daarom zijn al onze verloskundigen in Valkenburg geregistreerd in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dat betekent dat wij aan de criteria van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) voldoen.

Bel gelijk naar onze verloskundigenpraktijk te Valkenburg!

Kun je de zorg van onze verloskundigenpraktijk in Valkenburg wel gebruiken? Neem dan gerust eens contact op, de verloskundigen te Valkenburg van Liva staan voor je klaar. Bel naar 071-5622264 om een afspraak in te plannen. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 09.00 tot 11.00 uur. Je kunt ook contact opnemen door een e-mail te sturen.

Contact
Verloskundigenpraktijk Liva

Bereikbaarheid
Verloskundigenpraktijk Liva


Team Groen: 
Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

1. Assistentes
Voor het maken of verzetten van afspraken kun je onze assistente van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 9.00 en 11.00 uur of assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl
Assistentes: 071-5622264

2. Mail
Voor niet-dringende vragen kun je altijd mailen naar
assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl

3. Spoednummer
Voor medische noodgevallen en bevallingen kun je ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken op ons spoednummer.

Team Groen:  06 – 14 27 25 50 
Team Paars:  06 – 19 64 10 20

In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

Team Groen: Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Kleine teams
✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen