Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude

02 03 04 05 06 07 00

Verloskundige in Wassenaar gezocht?

Zou je graag zorg en begeleiding krijgen op het gebied van zwangerschap en ben je daarom op zoek naar een verloskundige in Wassenaar? Verloskundigenpraktijk Liva biedt complete zorg omtrent zwangerschappen. Onze verloskundigenpraktijk in Wassenaar begeleidt al vele jaren vrouwen die de wens hebben om zwanger te worden, vrouwen die al in verwachting zijn en vrouwen die net van hun kindje bevallen zijn. Met onze werkwijze stellen we jouw eigen kracht centraal en proberen we deze uit je te putten. We zijn zeer professioneel en betrouwbaar, maar hebben ook veel passie voor ons werk. In onze praktijk zal de verloskundige in Wassenaar samen met jou, als het ware in teamverband, zorgen voor een veilig begin van een nieuw leven. Bel gerust eens naar 071-5622264 als je meer wilt weten!

Hoe kan een verloskundige in Wassenaar jou zorg bieden?

Onze verloskundigen in Wassenaar kunnen jou in alle fases van je zwangerschap begeleiden. Verloskundigenpraktijk Liva biedt namelijk complete zorg aan, wat betekent dat je voor alle diensten omtrent verloskunde bij ons terecht kunt. Zitten jij en je partner met een kinderwens? Dan zorgen wij ervoor dat je daar goed voorbereid aan kunt beginnen. Tijdens de zwangerschap zelf kunnen we diverse controles, onderzoeken en echo’s voor je uitvoeren in onze verloskundigenpraktijk in Wassenaar. Ook voorzien we je graag van advies. Verder kunnen we het verloop van de bevalling met je doornemen. De eerste zeven dagen (of meer indien nodig) staan onze verloskundigen in Wassenaar ook voor je klaar voor kraamzorg.

Over Verloskundigenpraktijk Liva

De verloskundigen in Wassenaar van Verloskundigenpraktijk Liva staan allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister dat door de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is opgesteld. Met dat register beoogt de KNOV kwaliteitseisen te hanteren voor verloskundigen in Nederland. Doordat onze verloskundigen in Wassenaar daar staan ingeschreven, voldoen zij aan die criteria. Kwaliteit van de zorg is voor onze verloskundigenpraktijk in Wassenaar zeer belangrijk en wij doen er dan ook alles aan om je deze te kunnen verzekeren.

Contact opnemen met onze verloskundigenpraktijk te Wassenaar!

Wil je meer weten over onze verloskundigenpraktijk in Wassenaar of een afspraak inplannen? Dan kun je op werkdagen van 09.00 tot 11.00 uur bellen naar 071-5622264. Een e-mail sturen is ook mogelijk. De verloskundigen in Wassenaar van Verloskundigenpraktijk Liva zien je graag tegemoet!

Contact opnemen