Team Paars

Team Groen

Assistentes

Waarneming

Maxime Cenin

Waarnemend verloskundige (team paars)

Mijn naam is Maxime Cenin, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Alphen aan den Rijn samen met mijn moeder, tweelingzus en hond. Ik heb gestudeerd in Amsterdam en ben sinds september 2020 afgestudeerd. Naast verloskunde houd ik erg van reizen, sporten en afspreken met familie en vrienden.

De periode rondom zwangerschap en bevalling is iets wonderbaarlijks en ik vind het een voorrecht om daarin een rol te mogen spelen. Ik ben van mening dat moeders het als eerste weten/voelen als de baby zich minder goed voelt. Daarnaar luisteren en handelen is voor mij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast vind ik de wetenschap van de verloskunde erg interessant. Nieuwe inzichten, onderzoeken en het blijven leren maakt mij nieuwsgierig daarom heb ik tijdens mijn opleiding een wetenschappelijk traject gevolgd. Dit traject geeft extra bagage op het niveau van wetenschap. Eén van de onderzoeken waar ik aan deelgenomen heb, is vorig jaar op een congres op IJsland gepresenteerd.

Vanaf 20 september 2020 ben ik Patricia, Kyra en Lisa in team Paars komen versterken. De combinatie van spreekuur, bevaldiensten en kraamvisites maakt mijn werk veelzijdig en daardoor is elke dag anders!
BIG: 89928392803

Emma van der Wekken

Waarnemend verloskundige (team groen)

Mijn naam is Emma van der Wekken en ik kom uit Zeeland. Afgelopen januari ben ik afgestudeerd als verloskundige en vanaf maart kunnen jullie mij tegenkomen bij Liva, waar ik als waarnemend verloskundige zal werken. Ik kijk ernaar uit om zelfstandig aan de slag te gaan en om onderdeel te zijn van de bijzondere periode van zwangerschap, bevalling en kraamperiode in het leven van jullie als (toekomstige) ouders. Ik hoop jullie de komende maanden te ontmoeten!
BIG: 49927473603

In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

Team Groen: Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Kleine teams
✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen