Team Paars

Team Groen

Assistentes

Waarneming

Margot Rovers

Waarnemend verloskundige (team paars en groen)

Ik ben Margot Rovers. Al op jonge leeftijd keek ik graag naar programma’s op televisie die te maken hadden met thema’s rondom de geboorte, mijn favoriet was het programma ‘de bevalling’. Sindsdien weet ik dat ik verloskundige wilde worden. In april 2019 was het moment daar en kreeg ik de titel verloskundige.

Ik ben opgegroeid in Katwijk en ik ben op dit moment woonachtig in Leiden, samen met mijn partner. Ik heb de verloskunde opleiding gevolgd in Groningen, waarna ik de mogelijkheid kreeg om bij Liva te mogen werken. Het laatste deel van 2020 heb ik bij een andere praktijk waargenomen, maar vanaf 1 januari 2021 ben ik weer werkzaam bij Liva team groen.

Ik vind het heel bijzonder om betrokken te mogen zijn bij het proces van zwangerschap, geboorte en in de kraamtijd, om een band met jullie op te bouwen en jullie te mogen ondersteunen tijdens deze leuke, emotionele en bijzondere gebeurtenissen in jullie leven.

BIG: 99925698203

Emma van der Wekken

Waarnemend verloskundige (team groen)

Ik ben Emma van der Wekken, 24 jaar en ben opgegroeid in Zeeland. De opleiding voor verloskundige heb ik in Antwerpen gevolgd en in januari 2020 ben ik afgestudeerd. Tijdens mijn opleiding ben ik een tijdje in Oeganda geweest en heb ik stage gelopen in Antwerpen, Utrecht en Kenia. Na mijn afstuderen ben ik als waarnemend verloskundige aan de slag gegaan bij team groen en sindsdien woon ik in de mooie stad Leiden.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en om onderdeel te zijn van de bijzondere periode van zwangerschap, bevalling en kraamtijd in het leven van jullie als (toekomstige) ouders!

BIG: 49927473603

In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

Team Groen: Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Kleine teams
✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen