Team Paars

Team Groen

Assistentes

Waarneming

Kirsty Schellekens

Waarnemend verloskundige (team paars)

Ik ben Kirsty Schellekens. Ik ben opgegroeid in Eindhoven en woon nu drie jaar samen met mijn vriend in Leiden. Van kinds af aan heb ik mij verwonderd over de verhalen van mijn moeder over haar werk als verloskundige. Na eerst een studie Psychobiologie te hebben afgerond, besloot ik dus toch mijn moeder achterna te gaan. In de verloskunde kan ik namelijk mijn zorgzaamheid en empathie kwijt en meer voor anderen betekenen. Ik ben er trots op dat ik nu een rol mag spelen bij het ontstaan van nieuw ouderschap en ik voel me elke keer weer vereerd dat ik getuige mag zijn van de kracht van een vrouw gedurende haar bevalling.

Naast mijn werk als verloskundige houd ik van reizen, zit ik graag op een yoga mat, drink ik koffie en bak ik lekkere dingen.

Vanaf april 2020 werk ik als waarnemend verloskundige voor verloskundigenpraktijk Liva. Ik kijk er naar uit jullie de komende maanden te ontmoeten!

Emma van der Wekken

Waarnemend verloskundige (team groen)

Mijn naam is Emma van der Wekken en ik kom uit Zeeland. Afgelopen januari ben ik afgestudeerd als verloskundige en vanaf maart kunnen jullie mij tegenkomen bij Liva, waar ik als waarnemend verloskundige zal werken. Ik kijk ernaar uit om zelfstandig aan de slag te gaan en om onderdeel te zijn van de bijzondere periode van zwangerschap, bevalling en kraamperiode in het leven van jullie als (toekomstige) ouders. Ik hoop jullie de komende maanden te ontmoeten!

Steffi Muller

Waarnemend verloskundige (team groen)

Ik ben Steffi, 39 jaar en moeder van twee kinderen. Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland waar ik als doktersassistente werkzaam was bij een team van gynaecologen. Toen ik elf jaar geleden naar Nederland verhuisde heb ik eerst een aantal jaren als administratief medewerkster in het transportbedrijf van mijn man gewerkt. Ondanks dat ik het op kantoor erg naar mijn zin had wilde ik mij graag verder ontwikkelen en terugkeren naar de zorg. Vanuit mijn werkervaring als doktersassistente had ik al heel lang een passie voor verloskunde. Daarom besloot ik mijn hart te volgen en aan de studie verloskunde in Rotterdam te beginnen. Tijdens mijn studie mocht ik al meerdere keren bij Liva stage lopen en heb ik hier uiteindelijk ook mijn studie in juli 2020 mogen afronden. En natuurlijk superleuk dat ik hier nu als waarneemster mag beginnen. Ik ben tenslotte als het ware opgeleid door Liva! 

Elke zwangerschap en geboorte zijn uniek. Voor mij als verloskundige, maar vooral voor de aanstaande ouders. Daarom vind ik het belangrijk om goed naar de wensen en behoeften van de zwangere en haar partner te luisteren om begeleiding en ondersteuning op maat te kunnen bieden.   

 
In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

Team Groen: Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Kleine teams
✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen