Team Paars

Team Groen

Assistentes

Waarneming

Emma van der Wekken

Waarnemend verloskundige (team groen)

Ik ben Emma van der Wekken, 24 jaar en ben opgegroeid in Zeeland. De opleiding voor verloskundige heb ik in Antwerpen gevolgd en in januari 2020 ben ik afgestudeerd. Tijdens mijn opleiding ben ik een tijdje in Oeganda geweest en heb ik stage gelopen in Antwerpen, Utrecht en Kenia. Na mijn afstuderen ben ik als waarnemend verloskundige aan de slag gegaan bij team groen en sindsdien woon ik in de mooie stad Leiden.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en om onderdeel te zijn van de bijzondere periode van zwangerschap, bevalling en kraamtijd in het leven van jullie als (toekomstige) ouders!

BIG: 49927473603

Hanneke de Mooij

Waarnemend verloskundige (team paars)

Mijn naam is Hanneke de Mooij, 22 jaar oud en ik woon in Rijnsburg. 
Al sinds ik klein ben droom ik ervan om dit mooie beroep te mogen uitvoeren. En sinds kort mag ik mij officieel verloskundige noemen! 
Het proces vanaf het begin van de zwangerschap tot de bevalling en de kraamweek blijft me verwonderen. Ik voel me bevoorrecht dat ik hier steeds opnieuw deel vanuit mag maken! Ik geniet ervan om vrouwen (en hun partners!) te begeleiden in dit bijzondere proces en ik heb er zin in om in mijn geboortedorp aan de slag te mogen gaan 🙂 

BIG: 

Inge Kerkvliet

Waarnemend verloskundige (team groen)

Mijn naam is Inge Kerkvliet, ik ben 24 jaar en ik ben opgegroeid in Hazerswoude-Dorp.
Ik heb gestudeerd aan de Academie Verloskunde in Maastricht en ik heb daar op kamers gewoond. Nu woon ik samen met mijn vriend in Zoeterwoude. Ik heb ervaring in verschillende regio’s in Nederland, waaronder Nijmegen, Deventer, en Alphen a/d/ Rijn. Ik vind het belangrijk zorg op maat te bieden; wat bij jullie past en aansluit bij jullie wensen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

Froukje van der Sar

Waarnemend verloskundige (team paars)

Mijn naam is Froukje van der Sar. Al sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door de zwangerschap en geboorte. Daarnaast heb ik ook veel interesse in dieren en de natuur, daarom verhuisde ik na de middelbare school naar Leiden voor de opleiding Biologie. Maar na mijn afstuderen en in mijn werk miste ik voldoening. Daarom ben ik alsnog achter mijn droom aangegaan om verloskundige te worden. Ik ben ontzettend blij met deze carrièreswitch en trots dat ik mijzelf nu verloskundige mag noemen. Het begeleiden van vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd vind ik bijzonder en een eer om bij te mogen zijn. Vanaf oktober begin ik als waarneemster bij Liva. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en jullie te mogen begeleiden tijdens dit unieke moment in jullie leven. Ik vind het daarbij belangrijk om zoveel mogelijk aandacht te besteden aan jullie wensen, je te helpen vertrouwen op je lijf en de fysiologie. Daarmee streef ik ernaar dat jij en je partner goed kunnen terugkijken op deze bijzondere tijd.

In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

Team Groen: Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Kleine teams
✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen