Team paars

Team Groen

Assistentes

Waarneming

Kirsty Schellekens

Waarnemend verloskundige

Ik ben Kirsty Schellekens. Ik ben opgegroeid in Eindhoven en woon nu drie jaar samen met mijn vriend in Leiden. Van kinds af aan heb ik mij verwonderd over de verhalen van mijn moeder over haar werk als verloskundige. Na eerst een studie Psychobiologie te hebben afgerond, besloot ik dus toch mijn moeder achterna te gaan. In de verloskunde kan ik namelijk mijn zorgzaamheid en empathie kwijt en meer voor anderen betekenen. Ik ben er trots op dat ik nu een rol mag spelen bij het ontstaan van nieuw ouderschap en ik voel me elke keer weer vereerd dat ik getuige mag zijn van de kracht van een vrouw gedurende haar bevalling.

Naast mijn werk als verloskundige houd ik van reizen, zit ik graag op een yoga mat, drink ik koffie en bak ik lekkere dingen.

Vanaf april 2020 werk ik als waarnemend verloskundige voor verloskundigenpraktijk Liva. Ik kijk er naar uit jullie de komende maanden te ontmoeten!

Mandy Wortel

Waarnemend verloskundige

Hallo, ik ben Mandy Wortel en ik werk met veel plezier als verloskundige. Ik vind het heel bijzonder om een zwangere en haar partner te begeleiden tijdens zo een speciale tijd van hun leven. Tijdens mijn werk vind ik het belangrijk om jullie wensen centraal te stellen, zodat jullie goed op deze periode kunnen terugkijken. De komende tijd zal ik diensten en spreekuren voor Liva vervullen. Hopelijk zien we elkaar snel! 
In welke regio is Verloskundigenprakijk Liva werkzaam?

Verloskundigenpraktijk Liva is werkzaam in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg en Zoeterwoude.

Twijfel je of wij ook in jouw woonplaats werkzaam zijn? Neem gerust contact op.

Hoe kan ik Verloskundigenpraktijk Liva bereiken?

Je kunt ons op drie manieren bereiken:

Team Groen: Voorschoten en Zoeterwoude
Team Paars: Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg

Hoe kan ik mij direct aanmelden?

Direct aanmelden kan via onze website op de aanmelden-pagina. Je kunt je aanmelden voor:

  • Zorg bij zwangerschap en bevalling
  • Zorg bij kraambed
  • Het maken van een (pret)echo

Voor alle overige vragen kun je contactformulier op onze website invullen of van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze assistente via 071-5622264.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Liva?

Bij Liva gaan we uit van jouw kracht, die we graag aanvullen met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde, zodat we samen -als team- kunnen zorgen voor een veilig begin van nieuw leven.

✔ Kleine teams
✔ Ochtend/middag/avond spreekuren
✔ Anticonceptie spreekuur
✔ Contract met alle zorgverzekeraars
✔ Persoonlijke benadering
✔ Echo’s mogelijk op de praktijk
✔ Hartjes spreekuur
✔ Kinderwens spreekuur
✔ Mogelijkheid thuis of poliklinisch bevallen